Търсене в този блог

неделя, 25 октомври 2015 г.

ПАНИРАНИ КАРФИОЛЕНИ "РОЗИЧКИ"



Необходими са ни..глава карфиол, 1-2 яйца, 100-200гр бира, сол и брашно, олио за пържене

Какво правим..начупваме карфиола на "розички" топим в сместа от яйца, бира, брашно и сол...и пържим в дълбок съд с олио, да покрива розичката
начупваме карфиола на розички                     гъста каша от яйцата,сол,брашно и бира      
потапяме една розичка в кашата                    и я слагаме да се пържи                                   слагаме, колкото може да се съберат в съда 

Изваждаме ги някъде, може да сложим кухненска хартия, да се попие излишната мазнина. Овкусяваме си с желани подправки. Аз сложих соев сос, защото така ги обичам :) Но може да се сложи и черен пипер и ....каквото ви харесва ;)



Няма коментари:

Публикуване на коментар